Minna Parikka tekee paluun – oma mallisto 160-vuotiaalle Stockmannille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikonisista pupukengistään tunnettu Minna Parikka lopetti uransa vuonna 2020. Hän tekee nyt paluun Stockmannille suunniteltuaan tavaratalon 160-juhlavuoden malliston. Mallisto saapuu myyntiin 11. helmikuuta yksinoikeudella vain Stockmannille.

– Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta. Stockmann on ollut minulle tärkeä kumppani ja meille kaikille ikoninen tavaratalo. On erityistä saada suunnitella täysin ainutlaatuinen juhlamallisto, iloitsee kenkäsuunnittelija Minna Parikka.

Minna Parikka -juhlamallisto on täynnä väri-ilottelua, trendikkäitä pastellisävyjä, säihkyvää glitteriä ja Minna Parikan tunnusmerkkejä, kuten pupunkorvia ja tikkarikorkoja. Luvassa on myös kolme uutta tennariväriä, joista kustakin on valmistettu juhlavuoden kunniaksi ekslusiivinen 160 parin numeroitu keräilyerä.

Suomalaisen Minna Parikan menestystarina on vertaansa vailla. Nainen päätti lopettaa yrityksensä vuonna 2020, kun se oli menestyksen huipulla. Helsingin tavarataloon avattava Minna Parikka pop-up aukeaa perjantaina 11. helmikuuta kello 10:00.