Mitä ihmettä? Kanye West bongattiin Kim Kardashianin kopion kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashianista vuosi sitten eronnut Kanye West opettelee sinkkuelämän saloja. Mies on viihtynyt viime viikkojen ajan näyttelijä Julia Foxin seurassa, mutta on kertonut olevansa liian kiireinen vakavaan parisuhteeseen. Hän on juhlinut uutta levyään Los Angelesissa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Nyt otsikoissa on ihmetelty Kanye Westin seurassa näkynyttä naista, Chaney Jonesia. Hän on nimittäin kuin Kim Kardashianin identtinen kopio. Nainen on jokaista hiussuortuvaansa myöten kopioinut tunnetun realitykasvon ulkonäön. Kanye West kutsui Jonesin tapahtumaansa.

Chaney Jones on 24-vuotias malli, joka on erikoistunut mielenterveyden hoitamiseen. Kanye Westin kanssa viime viikkojen ajan nähty Julia Fox on ottanut suurimman osan heidän yhteiskuvistaan pois netistä. Hän sanoi toimittajille kyllästyneensä katselemaan itseään.