Rockfest odottaa jopa 60 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesän suurimpiin yleisätapahtumiin tulee lukeutumaan Rockfest, jossa Hyvinkään lentokentälle odotetaan yleisöä kolmena päivänä 2. – 4. kesäkuuta yhteensä noin 60 000 kävijää. Tapahtuman päätähdiksi on kiinnitetty Iron Maiden, Scorpions, Megadeth, Biffy Clyro, Bring Me The Horizon, Me And That Band, Nightwish, Lost Society ja Amorphis.

Lisäksi Rockfestin ohjelmatarjonta lisääntyy, kun tapahtuma kertoi, että mukana ovat myös The Hives, Fever333, Trouble, Cleopatrick ja Cypher16. Kotimaisista artistikattaukseen tulivat nyt mukaan Blind Channel, Mokoma, Sarparanta, Huora, Lähiöbotox, Nyrkkitappelu, Foreseen, Silver Bullet, Stoned Statues ja Battledragon.

– Tuleva kesä tullaan taatusti muistamaan tapahtumista ja erityisesti Rockfestistä, joten nyt jos koskaan kannattaa valmistautua ajoissa ja varata festariliput! Osa lipputyypeistä käy tässä kohtaa jo vähiin. Rockfestin puitteet Hyvinkään lentokentällä on Suomen suurimmalle rock-festarille ihanteelliset; paljon tilaa, Rockfestin arvoiset palvelut ja aitoa rockfiilistä aikuiseen makuun. Rockin jättiläiset tarjoilee räjähtävän lähdön kesään, tervetuloa pittiin, tuotantopäällikkö Krista Heinonen kertoo.