Sointu Borg porealtaassa talvipakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä Sointu Borg nousi viime vuonna Diili-ohjelman 7. kauden voittajaksi. Runsaasti mediassa esillä ollut Borg on nyt paljastanut aloittavansa yhteistyön merkittävän ja pitkän uran tehneen yhdysvaltalaisen hiphop ja R&B -tähden kanssa. Nyt Sointu on päässyt etätöihin mukaviin maisemiin.

Kurvikas Diili-voittaja on nimittäin suunnannut Himokselle, jossa hän nautiskeli ulkona sijaitsevan porealtaan lämmöstä mustissa biksuissa. Kuvansa yhteydessä Borg kertoo siirtäneensä etäkonttorin parempiin maisemiin, ja hänen someseuraajansa voivat varmasti olla asiasta ihan samaa mieltä.

Mary J. Blige aloitti uransa musiikin parissa jo vuonna 1991. Yhdeksän Grammy-palkintoa voittanutta tähteä on kutsuttu hiphop-soulin kuningattareksi, ja hän on luonut uraa myös näyttelijänä. Blige nousee lavalle 14. helmikuuta järjestettävän Super Bowlin väliaikaesityksessä yhdessä Dr. Dren, Eminemin, Snoop Doggin ja Kendrick Lamarin kanssa.