Polttoöljyvarkaat piinaavat maatiloja Satakunnassa – poliisi pyytää vihjeitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Polttoöljyvarkaudet ovat nousseet Suomessa kuluneina vuosina melko yleiseksikin ilmiöksi. Nyt Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt yleisöltä vihjeitä öljyyn liittyvistä rikoksista, jotka ovat tapahtuneet Satakunnassa.

Poliisin mukaan polttoöljyä on varastettu viime kuukausien aikana useilta eri maatiloilta. Rikokset ovat kohdistuneet yleensä maatiloilla sijaitseviin polttoeainesäiliöihin. Tapauksia on ilmoitettu Lounais-Suomen poliisille joulukuusta lähtien.

Yleisöä on pyydetty ilmoittamaan mahdolliset tapausten tekijöihin tai itse tapahtumiin liittyvät vihjeet poliisille. Mikäli oma tila on päätynyt rikoksen kohteeksi, tulee asiasta ilmoittaa heti hätänumeroon 112. Rikospaikalla tulisi välttää koskemasta mihinkään, jotta paikan tutkinta olisi mahdollista.