Kanye West ja Julia Fox seurustelevat: ”Eivät ole perinteinen pariskunta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma on saanut uuden otsikoissa viihtyvän pariskunnan, kun artisti Kanye West ja näyttelijä Julia Fox aloittivat muutama viikko sitten seurustelun. Pari on jo esiintynyt otsikoissa rakastavaisina, mutta myös ilmoittaneet elävänsä erillään. Ihmiset ovat palaneet halusta tietää, ovatko he nyt yhdessä vai eivät.

He ilmoittivat aiemmin, että eivät seurustele vakavasti Kanye Westin kiireellisen aikataulun vuoksi. Nyt heidän leiristään on kerrottu, että Kanye West ja Julia Fox ovat olleet yhdessä uudenvuodenaatosta lähtien, mutta heidän parisuhteensa ei ole tavallinen. Lisäksi Kanye West yrittää edelleen voittaa Kim Kardashiania ja lapsia takaisin.

Julia Fox kommentoi aiemmin, että he ovat yhdessä, eikä ole huolissaan Kanye Westin paluusta takaisin Kim Kardashianin kainaloon, mies on nyt hänen. Kanye on puolestaan kommentoinut netissä, että toivoo Jumalan saattavan hänen perheensä takaisin yhteen.