Suomen keikkapaikoilla ystävänpäivätempaus – kaksi keikkalippua yhden hinnalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko suomalaisia keikkapaikkoja järjestää tempauksen, jolla julistetaan sekä ystävänpäivää että rajoitusten purkamista. Kampanjan aikana lukuisille keikoille on mahdollista ostaa kaksi lippua yhden hinnalla.

Yhdessä livenä -kampanja on käynnissä 11. – 14. helmikuuta. Kyseisenä aikana valikoituihin tapahtumiin myydään kaksi lippua yhden hinnalla. Tiedotteen mukaan tempauksella juhlistetaan ystävyyttä, yhteisiä keikkaelämyksiä ja yleisötapahtumien rajoitusten purkua.

Kampanjaan osallistuvat keikkapaikat ja tapahtumajärjestäjät ovat elävän musiikin edunvalvontajärjestö Livefin ry:n jäseniä. Mukana ovat Helsingin Tavastia, Kulttuuritehdas Korjaamo, On The Rocks, Tampereen Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Yo-talo ja Tampere-talo, Lahden Sibeliustalo ja Finlandia-klubi, Möysän Musaklubi ja Ravintola Torvi, Espoon Kannusali, Turun Logomo ja Sunborn Live, Jyväskylän Tanssisali Lutakko, Kouvolan House Of Rock, Seinäjoen Rytmikorjaamo sekä Joensuun Kerubi.

Lippuja myydään rajoitettu erä valikoituihin tapahtumiin. Tarkempaa tietoa kampanjalipuista kerrotaan Tiketissä, Lippupisteessä ja esiintymispaikkojen sivuilla.