Nyt loppui hyvä meininki – Kim Kardashian puuttui Kanye Westin törkyilyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on arvostellut Kim Kardashianin kykyä toimia vastuullisena huoltajana, koska hän on julkaissut Tiktokissa pariskunnan North-tyttären tähdittämiä videoita. West on myös arvostellut Kim Kardashianin uutta poikaystävää, koomikko Pete Davidsonia.

Kanye Westin käytös on mennyt Kim Kardashianin ihon alle, mutta hän yrittää kaikin tavoin pysyä tilanteen yläpuolella ja neutraalina. Nyt naisen pinna on kuitenkin katkennut ja hän on kommentoinut Kanye Westin uhoamista.

– Kanye Westin hyökkäykset minuun haastatteluissa ja sosiaalsessa mediassa ovat huomattavasti vahingollisempia kuin Northin tekemät TikTok-videot. Olen lasteni pääasiallinen huoltaja ja teen kaikkeni suojellakseni heitä. Haluan tukea hänen vapauttaan tuottaa luovaa sisältöä aikuisen valvonnan alla. Se tuottaa hänelle onnellisuutta, Kardashian kommentoi.

– Avioero on tarpeeksi rankkaa lapsille ilman Kanyen pakkomielteistä käyttäytymistä, jossa hän yrittää kontrolloida ja manipuloida tilannetta negatiivisesti ja julkisuus ainoastaan pidentää kipuilua kaikille.

– En ole alusta asti toivonut mitään muuta kuin tervettä yhteisvanhemmuutta, koska se olisi parasta lapsillemme. Olen surullinen, että Kanye tekee kaikkensa tehdäkseen tämän mahdottomaksi, Kim vielä korostaa ja pyytää, että Kanye West hoitaisi asiat privaatisti ja lakimiesten välityksellä.