Sara Underwood ei vartaloaan liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median rohkeista kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Luonnon parissa yleensä poseeraava Underwood jakaa usein seuraajilleen näyttäviä poseerauksia.

Nyt Sara on esitellyt kurvikasta vartaloaan pienessä mökissään hyvin niukoissa punaisissa alusvaatteissa, jotka eivät varsinaisesti liikoja peittäneet. Toisesta kuvasarjasta voidaan huomata, että Underwoodin maisemat ovat nykyisin kuin suoraan jostain elokuvan fantasiamaailmasta.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.