Karita Mattila paljasti ystävänpäivästään: ”Menin kapakkaan. Iskin miehen.”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila noussut julkisuuteen myös suorasanaisena ja oma arvonsa tuntevana naisena. Hän nauttii sinkkuelämästään 61-vuotiaana Yhdysvaltojen Floridassa. Nyt sairauslomalla oleva Mattila on viettänyt ystävänpäivää rohkeasti seksiseikkailun merkeissä.

– Laitoin ruusun rintaan. Tilasin Uber’in. Menin kapakkaan. Iskin miehen. Sain seksiä. Nautin! Tilasin Uber’in kotiin. Kevyempi askel. Elämä jatkuu, rohkea oopperadiiva paljastaa.

Twitter-seuraajat ovat hehkuttaneet Mattilan suorasukaisuutta ja sitä, että hän tietää mitä haluaa. Ei ole salaisuus, että myös yli viisikymppiset voivat nauttia seksistä. Karita Mattila on aiemmin paljastanut kantavansa aina kondomia käsilaukussaan.