Katherine Heigl julkaisi lapsuuskuvansa – tunnistaisitko samaksi kaunottareksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Katherine Heigl on tunnettu monista elokuvista ja suositusta Greyn anatomia – televisiosarjasta. 41-vuotias nainen on viettänyt paljon aikaansa karanteenissa kotonaan hänen miehensä Josh Kelleyn ja heidän kolmen lapsensa kanssa.

Nyt Katherine Heigl nähdään hänen julkaisemassaan söpössä lapsuuskuvassa, jota hän jakoi aikoinaan uransa alussa casting-yrityksille, jotka hakivat näyttelijöitä televisiosarjoihin, elokuviin ja mainoksiin. Samalla Heigl julkaisi tuolta ajalta myös asiakirjoja.

Katherine Heigl kippistelee poikansa Joshuan kanssa mehulaseilla. Äiti kehuu poikansa asuvalintaa ja etenkin hienoa kypärää, jonka Joshua on päättänyt laittaa päähänsä. Baarissa on äidin mukaan loistava baarimikko ja mukava tunnelma, koska paikan päälle saa saapua vaikka pyjama päällä.