Ammuskelu Justin Bieberin konsertin jatkoilla – loukkaantuneiden joukossa räppäri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljä ihmistä loukkaantui viikonloppuna Los Angelesissa järjestetyn Justin Bieberin konsertin jatkojuhlien yhteydessä. The Nice Guy -ravintolan edustalla puhkesi tappelu, joka johti ammuskeluun. Bieber oli itse tapahtumahetkellä ravintolan sisällä.

Välikohtaus tapahtui lauantaina kello kahden aikoihin aamuyöstä paikallista aikaa. Neljän ammuskelussa loukkaantuneen joukossa oli räppäri Kodack Black. Kaksi loukkaantuneista toimitettiin NBC-uutissivuston mukaan sairaalaan ambulanssissa, kaksi puolestaan hakeutui sairaalahoitoon omin avuin.

Ammuskelussa loukkaantuneiden kerrotaan saaneen osuman poistuessaan ravintolasta juuri, kun tappelu oli käynnissä ulkopuolella. Välikohtauksen syyt eivät ole toistaiseksi tiedossa. Los Angelesin poliisi etsii parhaillaan rikospaikalta paennutta epäiltyä ampujaa.