Ashley Roberts herutteli rannalla – kuvat kuin biksumainoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

39-vuotias popkaunotar esittelee nyt vartaloaan upealla paratiisirannalla, jossa hän poseeraa tyylikkäästi muun muassa valkoisissa biksuissa. Kuvien perusteella hän voisi koska tahansa siirtymään musiikkialalla mallimaailmaan.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.