Courtney Stoddenin kurvit saivat kyytiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Viime aikoina Courtney on kertomansa mukaan muuttanut suhtautumistaan vartaloonsa. Ehkä juuri siitä on kyse hänen tuoreimmalla somevideollaan, jossa Stodden tanssii villisti niukassa asussa ja povi selkeässä pääosassa.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.