Honor esittelee uudet Magic4 -huippupuhelimensa helmikuun lopussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Honor on nyt vahvistanut julkaisevansa Barcelonan Mobile World Congress -messujen yhteydessä 28. helmikuuta matkapuhelintensa uuden Honor Magic4 -tuotesarjan. Honor 50 ja Honor 50 Lite -matkapuhelimet julkaistiin viime vuonna globaalisti ja Kiinan markkinoille julkaistiin Honor Magic3 -tuotesarja ja taitettava Honor Magic V -matkapuhelin.

Aiemmin julkistettujen tietojen valossa vaikuttaa siltä, että uusissa Honor Magic4 -sarjan laitteissa olisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jota Honor Magic V käyttää jo nyt. Medioille toimitun kutsun perusteella uusi lippulaivasarja on varustettu takakannen pyöreällä kamerapaikalla.

Epävirallisten vuotojen perusteella on arvioitu, että uudessa sarjassa olisi kolme laitetta, joissa olisi 50 megapikselin kameroita. Yksi niistä olisi laajakulma ja toinen ultralaajakulma, jolla voi ikuistaa myös macrokuvia. Pro-malliin olisi tulossa lisäksi 50 megapikselin telekamera.