Taneli Mustosen kauhuelokuvan traileri julkaistiin – levitetään laajasti Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen elokuvaohjaaja Taneli Mustosen The Twin -Paha kaksonen -elokuvan esitysoikeudet ovat suuren mielenkiinnon kohteena parhaillaan käynnissä olevilla Berliinin elokuvajuhlilla. Elokuva kasvoi kansainväliseksi projektiksi ja tekijöidensä unelmaksi, kun Hollywood-tähti luki sen käsikirjoituksen. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 6. huhtikuuta.

Kuva: Stara

Hollywood-tähti Teresa Palmer nähdään pääroolissa Suomeen sijoittuvassa psykologisessa kauhutarinassa, joka valloittaa elokuvateatterit Yhdysvalloissa ja Kanadassa kuukautta Suomea myöhemmin. Palmer oli nähnyt Mustosen ohjaaman Bodom-elokuvan ja innostui uudesta käsikirjoituksesta. Kansainvälisissä elokuvatapahtumissa palkintoja kerännyt hanke kasvoi isoksi kansainväliseksi tuotannoksi, kun se sai Palmerin myötä kansainväliset rahoittajat taakseen.

– Sitä päivää emme hevillä unohda. Onhan se jokaisen elokuvantekijän unelma saada soitto Palmerin kaltaiselta näyttelijältä, joka valitsee kaikista hänelle tarjotuista rooleista juuri sinun elokuvasi seuraavaksi pääroolikseen, Taneli Mustonen kertoo.

Teresa Palmer on tuttu kautta maailman jättimäiseksi menestykseksi nousseesta Lights Out -elokuvasta sekä HBO Maxilla nähtävän suursarjan A Discovery of Witches pääosasta. Lisäksi Palmer on nähty myös useiden Hollywoodin huippuohjaajien, kuten Terence Malickin ja Oscar-voittaja Mel Gibsonin ohjauksessa.

Suomalaisuutta elokuvassa edustaa tarinan lisäksi kotimaisesta Bodom-kauhuhitistä tuttu tekijätiimi. Mustonen on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä tuottaja Aleksi Hyvärisen kanssa, ja tuotantoyhtiönä toimii kaksikon Don Films. Teresa Palmer on tuttu kautta maailman jättimäiseksi menestykseksi nousseesta Lights Out -elokuvasta sekä HBO Maxilla nähtävän suursarjan A Discovery of Witches pääosasta. Lisäksi Palmer on nähty myös useiden Hollywoodin huippuohjaajien, kuten Terence Malickin ja Oscar-voittaja Mel Gibsonin ohjauksessa.