Huikea video: Näin ambulanssikuski ajaa ruuhkaisella tiellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ambulanssin kuljettajan työ on hektistä. Vaikka muiden tiellä liikkuvien tulee väistää sireenit päällä kulkevaa ambulanssia, voi onnettomuuspaikalle ehtiminen nopeasti olla vilkkaassa liikenteessä haastavaa.

Tuoreella viraalivideolla ambulanssinkuljettajan työtä päästään seuraamaan ratin takaa käsin. Kuljettajan taidot pääsevät videolla toden teolla loistamaan. Ambulanssin vauhti on kova, mutta kuljettaja onnistuu silti pujottelemaan ruuhkan keskellä sulavasti. Video on nopeutettu, joten aivan näin nopeasti kuljettaja ei tosielämässä reagoi tilanteisiin.

Video julkaistiin alun perin TikTokissa turkkilaisella Paramedicoffciall-tilillä. Tilin videoilla esitellään ambulanssien kuljettajien arkea Turkin kaupunkien liikenteessä. Tilin ylläpito on huomauttanut tilillä nähtävän ajotyylin olevan tarpeellista vain hälytysajoneuvojen kuljettajille, eikä muiden teillä liikkuvien tulisi matkia sitä.