Kamelinvarvaskaunotar kauneusleikkauksessa – kuin ruokakassit etumuksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti Mary Magdalene on ehkäpä yksi planeetan erikoisimmista naisista. Hän on käynyt läpi valtavan määrän kauneusleikkauksia, ja vaikka hänen ulkonäkönsä poikkeaa jo nyt hyvin paljon tavanomaisesta, aikoo hän muokata sitä lisää. Nyt vuorossa ovat kasvonpiirteet.

– Kahdeksan päivää nenäleikkauksesta. Ensi viikolla minulla on kulmakarvojen siirto, leukaleikkaus ja huulien täyttöaika varattu. Sitten kasvoni ovat valmiit. Minun täytyy käyttää nenäsidettä vielä viikon ajan, mutta näin nenäni jo eilen ilman sitä ja se näyttää TÄYDELLISELTÄ, Mary Magdalene hehkuttaa Instagramissa.

– Se on erittäin keinotekoisen näköinen Barbie-nenä, joka on juuri sitä mitä pyysin. Monet kirurgit sanoivat, että minulla ei ollut mahdollista saada tämäntyyppistä nenää, koska minulle on tehty jo kolme aiempaa nenäleikkausta, hän jatkaa.

Silikonihottis Mary Magdalene markkinoi itseään naisena, joka omistaa virallisesti maailman pulleimmat huulet – nimittäin häpyhuulet. Olemme antaneet hänelle lempinimeksi kamelinvarvaskaunotar, koska hän esittelee omaa genitaalialueensa vakoa mielellään sosiaalisessa mediassa.