Hiihtokaaos tallentui videolle – onnettomuussuma alamäessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet tänä talvena nauttia poikkeuksellisen hyvistä hiihtokeleistä, sillä lunta on riittänyt aivan eteläistä Suomea myöden runsaasti. Sukset ja muut lajiin kuuluvat välineet on myyty paikoin kaupoista loppuun. Ladulla myös sattuu ja tapahtuu, varsinkin kun siellä on liikkeellä eri tasoisia hiihtäjiä.

Nyt verkossa on noussut viraalihitiksi video, jossa nähdään mahdollisesti Ruotsissa kuvattua materiaalia hiihtokaaoksesta. Yhden hiihtäjän virhe johtaa lopulta ketjureaktioon, jossa ei varmasti vältytty loukkaantumisilta. Kaatumiset tapahtuivat alamäestä johtuen suuressa nopeudessa, joten useampikin hiiihtäjä joutui varmasti palaamaan kotiin sairaalan kautta. Video on saanut eri kanavissa jo miljoonia näyttökertoja.

@karst1g #fyp #foryou #foryourpage #sweden ♬ original sound – Karst1G