Matkustaja uhkasi avata koneen oven kesken lennon – taustalla uskomaton syy

Ohhoh! · Tim Isokivi

Delta Airlines -yhtiön lennolla matkustanut mies on saanut syytteen matkan aikana tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Hän uhkasi avata matkustajakoneen hätäuloskäynnin kesken lennon. Teon taustalla oli hämmentävä syy.

Välikohtaus tapahtui Deltan lennolla Yhdysvaltojen Salt Lake Citystä Portlandiin. Silminnäkijöiden mukaan Michael Brandon Demarre repi irti hätäuloskäynnin suojamuovin ja alkoi vääntämään kahvaa. Lentokoneen henkilökunta taltutti 32-vuotiaan miehen, ja hänet pidätettiin koneen laskeuduttua.

Oregon Live -lehden mukaan matkustajat kertoivat ehtineensä kuulemaan voimakasta tuulen ääntä Demarren vääntäessä hätäuloskäynnin kahvaa. Pidätetty kertoi myöhemmin viranomaisille järjestäneensä lentokoneessa kohtauksen, jotta muut matkustajat alkaisivat kuvaamaan häntä. Miehen tavoitteena oli saada tällä tavoin julki mielipiteitään koronarokotuksista.