Ashley Roberts esitteli rantakuntonsa aamuauringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

39-vuotias popkaunotar esittelee nyt biksuvartaloaan poseeraamalla aamuauringossa. Aikainen kaunotar auringonsäteet löytää voisi olla hänen sanontansa tuohon päivään. Kuvasarjassa nähdään myös upeita maisemia palmuineen.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.