Vankilassa oli mäkkipäivä – pikaruokalasta 6 400 tuotteen tilaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa paikalloisessa McDonald’s-pikaruokaravintolassa työskentelevä Brittani Curtis on julkaissut TikTokiin videon. Hän kertoo, että paikallinen vankila oli tehnyt monen tuhannen euron arvoisen tilauksen ja rangaistuslaitokseen tilattiin yhteensä 6.400 tuotetta.

– Kun asiakas soittaa ja kertoo, että he tarvitsevat 1.600 kanahampurilaista, 1.600 tuplahampurilaista, 3.200 keksiä ja aikaa on neljä tuntia, Curtis kirjoitti videolle marraskuussa.

Ravintola harvoin toteuttaa yhtä suuria tilauksia ilman ennakkovarausta, mutta vankila on heille tuttu ja luotettava yhteistyökumppani. Curtisin mukaan kyseiseen laitokseen tilataan paljon aterioita, jotka toimitetaan suurissa pahvilaatikoissa. Hän kertoo Tiktok-videolla olevansa urakan jälkeen lopen uupunut.

@brittanicurtis23 #greenscreenvideo no lie, ya girl is TIRED! #fyp #trending #foryou #mcdonalds ♬ son original – isaac.syl