Paris Hilton juhli synttäreitä näyttävästi – biksuissa huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen 2000-luvun alussa. Vuosien varrella monenlaisista tempauksistaan otsikoihin noussut hotellisuvun perijätär täytti torstaina 17. helmikuuta 41 vuotta.

Paris Hilton juhlisti merkkipäiväänsä lomailemalla luksusjahdilla aviomiehensä Carter Reumin kanssa. Tähti jakoi Instagramissa ison määrän kuvia, joissa hän poseeraa kameralle aurinkoisissa merkeissä leopardikuvioisissa bikineissä ja tummissa aurinkolaseissa.

Hilton jakoi myöhemmin lomamatkaltaan toisen kuvasarjan, jossa hänet nähdään viettämässä syntymäpäivää aviomiehensä kanssa. Hilton ja Reum menivät kihloihin noin vuosi sitten, ja marraskuussa pariskunta meni naimisiin kolme päivää kestäneiden luksushäiden merkeissä.