Perheen kissa löytyi – makoskeli katoamisilmoituksensa alapuolella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimen kadotessa omistaja voi huolestua äärimmäisen paljon ja käydä päässään läpi kaikki eri skenaariot auton alle jäämisestä sieppaukseen. Useimmiten eläin kuitenkin on hyvävointinen ja irtiotto kestää pienen hetken verran. Kesäaikaan kissat voivat kävellä pitkiäkin matkoja katoamisensa jälkeen.

Argentiinalainen Luis ei kuitenkaan ole kissa, joka lähtisi karkumatkallaan kotikulmia kauemmas. Sen omistajat olivat panneet kissan katoamisilmoituksia lyhtypylväisiin. Yllättäen ohikulkija löysi oranssin kattimaakarin kadulta makoskelemasta.

Hän huomasi nopeasti, että maassa makoskellut ja maukunut kissa oli sama kuin sen yläpuolella olleessa katoamisilmoituksessa. Hän soitti kissan omistajalle ja odotteli heidän saapumista karvaisen häntäheikin seurassa.