Stranger Things -hittisarja loppuu – viides kausi jää viimeiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Stranger Thingsin luoneet Duffer-veljekset ovat paljastaneet uutisia sarjan tulevaisuudesta. Tänä vuonna ensi-iltansa saa sarjan neljäs tuotantokausi, jonka jälkeen Stranger Thingsiä tehdään vielä yhden kauden verran.

Stranger Thingsin neljännen kauden ensimmäinen puolisko saapuu Netflixiin 27. toukokuuta, ja loput sen jaksoista julkaistaan 1. heinäkuuta. Kausi jaettiin kahteen osaan, sillä sen jaksojen kokonaiskesto on edellisiä kausia huomattavasti pidempi. Dufferit avasivat myös sarjan tulevaisuutta seuraavan kauden jälkeen.

– Suunnittelimme seitsemän vuotta sitten Stranger Thingsin tarinan arkin kokonaisuudessaan. Tuolloin ennustimme sen kestävän 4-5 kautta. Tarina osoittautui liian suureksi neljään kauteen, mutta kuten pian tulette näkemään, lähestymme sarjan lopetusta. Neljäs kausi tulee olemaan toiseksi viimeinen, viides viimeinen, Matt ja Ross Duffer kertoivat tiedotteessa.

Veljesten mukaan suositun Netflix-sarjan maailmassa riittää kuitenkin vielä tulevaisuudessakin tarinoita kerrottavaksi. Suunnitelmissa on vielä spinoff-sarjoja varsinaisen Stranger Thingsin päättymisen jälkeen.