Aloitteleva räppäri halusi antaa Sean ”Diddy” Combsille demonsa – pidätettiin tämän pihalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aloittelevien muusikoiden voi olla haastavaa saada nimeään pinnalle. Yhdysvaltalainen uraansa aloitteleva räppäri Isaiah Smalls pidätettiin viikonloppuna hänen yritettyä melko kirjaimellisesti saada jalkaansa oven väliin musiikkipiireissä.

Isaiah Smalls saapui viikonloppuna hiphop-tähti Sean ”Diddy” Combsin Los Angelesissa sijaitsevan kartanon porteille ja yritti päästä sisään. Koska miehen koputuksiin ei vastattu, hän päätti hypätä aidan ylitse porttien sisäpuolelle. 23-vuotias muusikkolupaus pysäytettiin TMZ-sivuston mukaan nopeasti vartijoiden toimesta.

Smalls pidätettiin luvattomasta tunkeutumisesta yksityisalueelle, mutta hänet vapautettiin jo alle puoli tuntia myöhemmin. Smalls olisi halunnut antaa soittaa Diddylle demonauhaansa. Valitettavasti Diddy ei TMZ:n lähteiden mukaan edes ollut kotonaan tapahtumahetkellä.