Kamelinvarvaskaunotar kauneuslekkauksessa – tällä kertaa muokattiin kulmakarvat ja silmät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on vieraillut plastiikkakirurgin veitsen alla niin monta kertaa, että hänen itsekin vaikea muistaa kaikkia toimenpiteitä. Hän on aiemmin sanonut, että on mielummin täynnä muovia kuin sontaa.

Nainen toteuttaa rohkeasti visioitaan ulkonäkönsä suhteen ja nyt hän on ottanut työn alle kasvojen muokkaamisen. Hänen rintansa ja takamuksensa ovat jo vuosien varrella kokeneet suuren muodonmuutoksen, mutta nyt hän on leikkauttanut nenän lisäksi myös silmät ja kulmakarvat.

Hänen huulensa ovat pullistuneet vuosi vuodelta suuremmaksi. Nenästä on nyt tehty pienempi kolmannen kerran ja silmiä on kohotettu vinommaksi. Hänelle on myös pantu kulmakarvoihin implantteja, jotta saisi niistä tuuheammat aiempaan verrattuna.