J. Karjalainen julkaisee uuden albuminsa aprillipäivänä – kyseessä myös muusikon syntymäpäivä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosina suurta menestystä niittänyt artisti J. Karjalainen julkaisee keväällä uuden albuminsa. Uuden Soulavaris-levyn julkaisu ajoittuu aprillipäivälle, joka on samalla myös tähden syntymäpäivä.

Soulavaris-albumista on saatu jo esimakua Aurinko nousee ilman sua ja Oulu, Wisconsin -singlejen muodossa. Levy sisältää yhteensä 10 ensimmäisen koronakevään, -kesän ja -syksyn aikana vuonna 2020 valmistunutta kappaletta. Albumi ilmestyy 1. huhtikuuta.

1980-luvun alussa ensimmäiset albuminsa julkaissut J. Karjalainen täyttää Soulavaris-albumin julkaisupäivänä 65 vuotta. Samaisena päivänä muusikko nousee myös ensimmäistä kertaa Hartwall Arenan lavalle. Areenakonsertti oli alun perin tarkoitus järjestää alun perin jo vappuna 2020, mutta koronan vuoksi esiintyminen siirtyi pariinkin otteeseen.