Veronica Verho lopettaa uransa radiojuontajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veronica Verho on tullut vuodesta 2017 lähten tunnetuksi radiokanava NRJ:n juontajana. Nyt tähti on kuitenkin paljastanut sosiaalisessa mediassa lopettavansa ainakin toistaiseksi radiojuontajan työt tämän viikon torstaina.

– Tähän ei liity mitään draamaa, yritän olla itkemättä, koska olen itkuni jo itkenyt tähän asiaan liittyen, Verho aloitti Instagram-videonsa.

Verho kuvailee NRJ:n radiojuontajana työskentelyn olleen ihanaa ja opettavaista aikaa, ja toteaa kyseessä olleen hänen unelmiensa työ 12-vuotiaasta lähtien. Tähden mukaan hän on kuitenkin pohtinut radiojuontajan uran lopettamista viime juhannuksesta saakka. Verhon mukaan päätös on täysin hänen omansa.

– Tulen näkemään itseni ikuisesti radiojuontajana ja se tulee ikuisesti olemaan osa mun identiteettiä. Tässä kohtaa vuonna 2022 koen, että on hyvä myös ottaa vähän etäisyyttä siitä, Verho kertoo.

Veronica Verho nousi julkisuuteen alun perin tubettajana jo 16-vuotiaana. Radiouransa ohella hän on toiminut Poks-podcastin toisena juontajana ja Love Island -realitysarjan juontajana.