Elton Johnin yksityiskone teki hätälaskun – vasta kolmas kerta onnistui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkolegenda Elton Johnin yksityislentokone on joutunut tekemään hätälaskun. Lentokone oli matkalla Yhdistyneestä kuningaskunnasta kohti Yhdysvaltojen New Yorkia, kun siinä ilmeni hydraulihäiriö yläilmoissa. Elton Johnin oli tarkoitus esiintyä Madison Square Gardenissa tiistai- ja keskiviikkoiltana.

Jo tunnin lennon kuluttua lentäjä joutui tekemään U-käännöksen lähellä Etelä-Irlannin rannikkoa. Alueella oli todella voimakkaita tuulia, jotka piiskasivat lentokonetta estäen laskeutumisen. Kolmannella kerralla kone vihdoin pääsi maan kamaralle Farnboroughin lentokentälle.

Paikalla oli runsaasti pelastushenkilökuntaa seuraamassa, kun jättiläismäisellä E-kirjaimella koristeltu kone keskeytti laskeutumisen kahdesti. Muusikko ei kuitenkaan halunnut pettää fanejaan, joten hän astui toiseen lentokoneeseen ja suoritti esiintymisensä sovitusti New Yorkissa, The Sun uutisoi.

Elton John joutui viime syksynä lonkkaleikkaukseen kaaduttuaan pahasti. Hän myös sairasti hiljattain koronaviruksen, joten miehellä on riittänyt vastoinkäymisiä. Elton Johnin esiintyy ensi vuonna Helsingin Hartwall osana jäähyväiskiertuettaan.