Poliisi pyytää vihjeitä elokuun ryöstöstä Kuopiossa: ”Mahdollisesti hampaaton vapaaottelija”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi tutkii Kuopiossa viime vuoden elokuussa tapahtunutta ryöstöä ja pyytää havaintoja sekä muita vihjeitä epäillystä tekijästä. Ryöstö tapahtui 5.-6. elokuuta kello 23.00-00.30 välisenä aikana Kuopion Kelloniemellä.

Ryöstön tarkempi paikka on Kaivuri Pubin takapihan ja Ankkuritien kävelytien välisellä alueella. Epäilty pahoinpiteli asianomistajaa ja otti haltuunsa tämän omaisuutta. Poliisin mukaan epäilty tekijä on vaaleahiuksinen, noin 190-205 senttimetriä pitkä mies.

– Hänellä oli yllään hihaton paita ja työhousut sekä musta kyynärsuoja oikeassa kyynärpäässä. Epäilty on mahdollisesti vapaaottelija, ja häneltä saattaa puuttua ylähampaita. Hän liikkui tapahtumien aikaan kahden muun henkilön kanssa. Asianomistajan mukaan tekijä puhui suomea ulkomaan aksentilla, mahdollisesti viron aksentilla, Itä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.

Ilmoita tietosi tai vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 415 232.