Facebook Reels uudistuu – uusia ominaisuuksia ja editointia

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman somepalvelun, Facebookin, nopeimmin kasvava sisältöformaatti on tällä hetkellä Facebook Reels, joka on nyt otettu käyttöön yhteisöpalvelun käyttäjille maailmanlaajuisesti. Samalla palveluun on lisätty mukaan uusia kiinnostavia ominaisuuksia.

Facebookissa julkaistuja keloja voi jatkossa remiksata ja luoda uuden tarinan jo olemassa olevasta. Lisäksi kelan pituudeksi voi jatkossa määritellä yhden minuutin, eli 60 sekuntia. Tehokäyttäjille odotettu lisäys näkyy editoinnin mahdollisuuksien monipuolistumisessa aikaisemmasta.

Instagram Reelsit voi jakaa jatkossa suositeltuna sisältönä myös saman Meta-yhtiön omistamassa Facebookissa. Lisäksi kelat tulevat käyttöön myös Facebook Watchissa ja julkisia keloja voi jakaa tarinoihin. Uudistus näkyy myös mainonnan puolella, sillä se tuo käyttöön uusia mainosmuotoja muun muassa koko ruudun kokoiseksi.