Nicole Scherzinger povekkaana rannalla – juhli drinkkkipäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan.

Tällä kertaa Nicole Scherzinger on nautiskellut raikkaasta drinkistä uimarannalla, jossa hän poseerasi vaaleanpunaisissa biksuissa margarita-drinkki kädessään. Nicole kertoi juhlivansa Margaritan teemapäivää, joka varmasti sopisi vallan hyvin myös suomalaiseen makuun.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.