Vaasa Festival julkisti mittavan esiintyjäkaartin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimmalla festivaalialueella meren rannalla järjestettävä Vaasa Festival on julkaissut kymmenen uutta artistikiinnitystä. Aikaisemmin julkaistujen Toton, Tomas Ledinin, Kaija Koon ja Behmin lisäksi ohjelmistoon tulivat nyt muun muassa Lauri Tähkä, Erin, Haloo Helsinki!, Apulanta, Maustetytöt X Agents ja Ellinoora.

Lisäksi tapahtumassa esiintyvät rockmaailman ikoni Michael Monroe, parhaillaan Suomen viisupaikasta kilpaileva Bess, nosteessa oleva Viivi ja juuri uuden Mania-kappaleensa julkaissut Jannika B. Tutuista koko kansan hiteistä vastaa Arttu Wiskari ja ysäriklassikoista Ressu Redford.

Vaasa Festival on onnistunut kasvamaan suosiossa merkittäväksi suureksi festivaaliksi ja palauttanut Vaasan sekä Pohjanmaan Suomessa festivaalikartalle. Viimeiset kaksi vuotta festivaali on järjestetty mukautetuin järjestelyin koronapandemian aikana tilanteeseen nähden erittäin onnistuneesti.