Kamelinvarvaskaunotar paljasti uuden ulkonäkönsä: ”Onnellinen näyttäessäni bimbokeijulta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on sanonut, että on ennemmin täynnä silikonia kuin sontaa. Nainen julkaisee jatkuvasti Instagramin hyvän maun rajoja venyttäviä otoksia. Nyt hän on käynyt läpi kokonaisvaltaisen ulkonäkömuutoksen aina nenän, kulmakarvojen ja silmien muodoista hampaiden uusimiseen.

– On jännittävää herätä joka päivä ja nähdä turvotuksen laskevan! Joka päivä nenäni näyttää pienemmältä kuin edellisenä päivänä – olen niin onnellinen! Näytän bimbokeijulta. Kulmakarvojen siirrännäiset vaativat eniten kärsivällisyyttä, mutta rakastan koko leikkausprosessia, jopa sen rumia osuuksia. Toiset ihmiset pitävät extreme-urheilusta ja patikoivat vuoristossa. Minä olen kiinnostunut extreme-leikkauksista ja retkeilen plastiikkakirurgien vastaanotoilla.

Nainen on taannoin mainostanut omistavansa maailman pulleimmat häpyhuulet. Lisäksi hänen takamuksensa ja povensa on kokoluokkaa giganttinen. Tarkoituksena on edustaa mahdollisimman omintakeista tyyliä ja ulkonäköä.