Aikuisviihdetähti Jenna Jameson pääsi sairaalasta – kulkee yhä pyörätuolilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimmaksi aikuisviihdetähdeksi nimetty Jenna Jameson sairastui vakavasti kuukausi sitten. Syytä on selvitetty, mutta nainen ei ole kertonut tarkempaa diagnoosia voinnistaan. Hän on päässyt nyt sairaalasta kotiin.

– Pääsin sairaalasta kotiin ja kerään parhaillaan voimia. Liikun pyörätuolilla, mutta toivottavasti pääsen pian jaloilleni, Jameson kirjoitti Instagramin tarinoihin Entertainment Tonightin mukaan.

Jenna Jameson oksenteli ensin monta viikkoa, kunnes nainen yllättäen halvaantui vyötäröstä alaspäin. Lääkärit luulivat, että Jameson sairastui Guillain-Barrén oireyhtymään. Taudinkuvaan tarkoitetut hoidot eivät kuitenkaan ole auttaneet, joten kyseessä lienee joku toinen sairaus. Syyn epäillään löytyvän reisiluun hermosta.