Muistatko Indican? Tältä yhtyeen naiset näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 20 vuotta sitten perustettu suomalainen Indica on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa. Yhtye on nähty esiintymässä viimeksi neljä vuotta sitten SuomiLOVE-ohjelman jaksossa. Yhtyeen laulaja Johanna ”Jonsu” Salomaa on julkaissut soolomusiikkia vuosien aikana.

Indican naisilla on tapana tavata toisinaan ja julkaista yhteiskuvia sosiaaliseen mediaan. Viimeisin ja tuorein kuva on julkaistu äskettäin Facebookissa. Kuva on kerännyt nopeasti tykkäyksiä.

– Ihanaa viikonloppua, meillä on ollut ikävä teitä kaikkia, kuvassa kirjoitetaan ja fanit ovat kyselleet keikkojen perään.

Vuonna 2004 debyyttialbuminsa julkaissut Indica on kulkenut pitkän matkan teinivuosista aikuisuuteen. Tyttöbändi teki sinfonista metallia ja poprockia yhdistelevää musiikkia vuoteen 2014 saakka. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat esikoisalbumin hiteiksi muodostuneiden singlejulkaisut Scarlett ja Ikuinen virta.