Honor julkaisi Honor Magic4 -lippulaivapuhelimen – monsterikamerat ja huippunopea pikalataus

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Honor julkaisi tänään Barcelonan Mobile World Congress -messuilla uuden Honor Magic4 -lippulaivansa sekä lisäksi myös Honor Watch GS 3 -älykellon ja Honor Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet. Honor Magic4 -puhelin on varustettu yhdellä 64 megapikselin kameralla ja kahdella 50 megapikselin kameralla. Lisäksi puhelimessa on huippunopea 100 watin lataus langallisena ja langattomana.

Kuva: Honor Magic4

Uuteen aikaisempaa selvästi tehokkaampaan puhelinsarjaan sisältyvät mallit Honor Magic4 ja Honor Magic4 Pro. Molemmissa on 256 gigaa tallennustilaa ja 8 gigaa RAM-muistia. Pro-versiossa on 6,81 tuuman LTPO-näyttö, joka tunnistaa 1,07 miljardia väriä ja väritoistoa parantava HDR 10+. Näytön virkistystaajuuus mukautuu sisältöön 1-120 hertzin välillä, mikä vähentää energian kulutusta.

– Honorilla me kysymme aina itseltämme, mitä voimme tehdä ratkaistaksemme käyttäjien kipupisteet ja luodaksemme heille parhaan tuotekokemuksen? Ensiluokkainen Honor Magic -sarjamme on todellinen malliesimerkki innovatiivisesta teknologiastamme ja halustamme haastaa jatkuvasti alan edelläkävijöitä, Honorin toimitusjohtaja George Zhao kertoi.

Kuva: Honor Magic4
Kuva: Honor Magic4
Kuva: Honor Magic4

Honor Magic4 Pro -puhelimen takakannessa on kolme kameraa, eli 50 megapikselin laajakulmakamera 1/1,56 tuuman värisensorilla, 50 megapikselin 122-asteinen ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin periskooppitelekamera. Kameroiden yhteistyö lisää kuvien terävyttä ja selkeyttä. Macrokuvaus onnistuu jatkossa jopa 2,5 senttimetrin läheisyydestä. 64 megapikselin periskooppitelekamerassa on 3,5-kertainen optinen ja 100-kertainen digitaalinen zoomi. Korkean resoluution kuvia voi jatkossa ottaa myös videoiden kuvaamisen aikana. Videokuvauksessa laite kykenee tallentamaan 4K-tason videota 60 kuvaa sekunnissa.

IP68-sertifioitu puhelin selviää 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia. Laitteen 4600 mAh akku latautuu 100 watin latausnopeudella täyteen jo puolessa tunnissa. Sormenjäljen tunnistamisen lisäksi laite tunnistaa käyttäjän käyttämällä valon sijaan ääniaaltoja. Honor Magic4 -puhelimen hinnasta ja saatavuudesta Suomessa kerrotaan myöhemmin.

Honor julkaisi myös älykellon ja kuulokkeet

Uuden lippulaivapuhelimen lisäksi Honor julkaisi myös uuden älykellon ja langattomat nappikuulokkeet. 44 grammaa painava Honor Watch GS 3 -kellossa on tekoälyllä paranneltu sykemittaus, joka poistaa turhia signaaleja tarkemman tuloksen saavuttamiseksi. Jatkossa myös kellon GPS-paikannus toimii aikaisempaa tarkemmin esimerkiksi juoksuharjoituksissa.

Kuva: Honor Watch GS 3

Uudet Honor Earbuds 3 Pro -nappikuulokkeet on varustettu pietsosähköisellä keraamisella kaiuttimella äänenlaadun parantamiseksi. Lisäksi kuulokkeet mittaavat korvasta käyttäjänsä kehon lämpötilaa, jota voi seurata muiden terveys- ja kuntoilutietojen kanssa. Erilaisiin ympäristöihin mukautuva vastamelutoiminto auttaa kuulijaa keskittymään musiikkiin tai muuhun sisältöön.

Kuva: Honor Earbuds 3