Joy Corriganin lomakuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa takavuosien teinimalli on suunnannut Meksikoon, jossa hän esitteli upeaa biksuvartaloaan kameran edessä kokonaisen kuvasarjan verran. Mukana oli myös kaunis ystävätär, jonka kanssa Joy keikisteli huvijahdin kannella.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.