Kim Kardashian kuumissa yöuintikuvissa – kuvissa erikoinen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti parisuhde-elämänsä vuoksi. Nyt tähti on sen sijaan herättänyt huomiota rohkeiden Instagram-kuviensa ansiosta. Otoksissa hän on päätynyt yöuinnille kuunvalossa.

Kim Kardashian jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän viettää aikaa uima-altaassa. Fanien huomio kiinnittyi erityisesti tähden jokseenkin epätavallisiin uimavarusteisiin. Kardashianin yllä nähtiin mustien bikinien lisäksi nahkahanskat ja mustat lasit, ja innostuipa tähti jopa näyttämään kameralle keskisormea.

Kim Kardashian on yhdistetty lokakuusta lähtien romanttisessa mielessä koomikko Pete Davidsoniin. Instagramista taukoa pitänyt Davidson teki taannoin paluun sosiaaliseen mediaan. Tähdellä on Instagramissa reilusti yli miljoona seuraajaa, mutta hän itse seuraa vain tyttöystäväänsä ja näyttelijä Seabastian Stania.