Koira nuoli lattiaa nukkuessaan – omistaja ikuisti koomisen videon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni saattaa joskus käyttäytyä nukkuessaan uniensa mukaisesti esimerkiksi puhumalla, kävelemällä ja jopa tekemällä erilaisia askareita unissaan. Myös lemmikit voivat puuhastella erilaisia asioita unissaan. Tämä herättää usein huvittuneisuutta touhuja viereltä seuraavissa ihmisissä.

Tuoreella viraalivideolla nähdään nukkuva koira, joka näkee selvästi maukasta unta. Lemmikki on nimittäin päätynyt nuolemaan keskittyneesti lattiaa nukkuessaan sikeästi. Uni on selvästi mieluisa, eikä omistaja voinut vastustaa kiusausta kuvata koomista hetkeä videoksi.

Kesken videon koira herää ja on silminnähden hämillään unensa päättymisestä. Videon Reddit-sivustolla jakanut omistaja toteaakin lemmikin yllättyneen ilmeen kirvoittaneen hänessä naurureaktion.