Hailuodon Bättre Folk -festivaali julkisti esiintyjiään – mukana Olavi Uusivirta ja Vesta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hailuodon saarella järjestetään heinäkuussa puitteiltaan yksi Suomen ainutlaatuisimmista festivaaleista. Bättre Folk -tapahtumassa nautitaan musiikista, kirjallisuudesta, taiteesta, lähiruoasta ja juomista.

Bättre Folkin lavoille nousevat tänä vuonna muun muassa keväällä uutta musiikkia julkaisevat Olavi Uusivirta ja Vesta. Musiikkipuolesta vastaavat myös Antti Autio, Pabikallio, Arppa, Lyyti, Malla, Kissa ja Ursus Factory. Kirjallisuuden ja runouden puolelta paikalla ovat kaksinkertainen Finlandia-voittaja Jukka Viikilä, Sisko Savonlahti, Juha Itkonen, Amanda Palo, Matias Riikonen, Aura Nurmi ja Nihkeä Akka.

Bättre Folk järjestetään 15.-16. heinäkuuta 2022 Hailuodon Marjaniemessä. Hailuoto sijaitsee Perämerellä Oulun edustalla. Festivaaleille pääsee siis matkustamaan vain meriteitse. Bättre Folkin liput maksavat 55-85 euroa. Tapahtuma on ollut useana vuotena ennakkoon loppuunmyyty.