Pasha Pozdniakova lomaili Italiassa – ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Nyt kaunotar on suunnannut ulkomaille lomailemaan.

Pasha nähdään tällä kertaa poseeraamassa Italiassa, jossa hän nautiskeli upeista vuoristomaisemista mustaan tiukkaan toppiin pukeutuneena. Ei olisi ihme, että Pashan italialaisten seuraajien määrä olisi tällaisen lomareissun myötä kovassa kasvussa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.