Taru sormusten herrasta -jättisarjan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.R.R. Tolkienin kirjojen Keski-Maahan matkustetaan tänä vuonna tv-ruutujen välityksellä. Amazon Prime -palvelussa alkaa syyskuussa Taru sormusten herrasta -kirjoista ammentava The Lord of the Rings: The Rings of Power, jota on kuvailtu yhdeksi kaikkien aikojen kalleimmista televisiosarjoista.

Tulevasta sarjasta saadaan nyt esimakua sen ensimmäisen trailerin muodossa. Videolla vilahtavat muun muassa Morfydd Clarkin näyttelemä Galadriel, Robert Aramayon näyttelemä Elrond ja ja joukko varta vasten televisiosarjaan luotuja uusia hahmoja.

Sarja sijoittuu aikaan tuhansia vuosia ennen Taru sormusten herrasta -trilogian tapahtumia. Juonikuvioissa seurataan mahtisormusten luomista, Sauronin nousua sekä ihmisten ja haltioiden viimeistä liittoa. The Lord of the Rings: The Rings of Power alkaa Prime Video -palvelussa 2. syyskuuta.