Kouvolan Lakritsi yllätti: Loppuviikon verkkokaupan myyntitulot Ukrainan apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainan kriisi on asettanut monen ihmisen elämän uuteen perspektiiviin. Useat yritykset ovat lähteneet tukemaan kriisistä kärsiviä siviilejä. Kouvolan Lakritsi ohjaa loppuviikon myyntitulonsa verkkokaupasta suoraan Unicefin keräykseen.

– Olemme päättäneet lahjoittaa 100 prosenttia loppuviikon verkkokauppamyynnistä ukrainalaisille lapsille ja perheille. Lahjoituksen teemme UNICEFin kautta, yhtiö tiedottaa.

Suomalainen auttaa parhaiten ukrainalaisia joko luotettavilla rahalahjoituksilla tai konkreettisesti pakolaisten saavuttua maahamme. Rajalle ei kannata lähettää vaatteita tai muita tarvikkeita ilman varmaa tietoa niiden tarpeesta, jotta ei synnytä mahdollista jäteongelmaa kohteeseen. Vastakkainasettelua tai pelkoa ei kannata lietsoa, vaan katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Uutisia on puolestaan hyvä oppia lukea mediakriittisesti.