Lian Neesonia pyydettiin Mies ja alaston ase -elokuvan uuteen versioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leslie Nielsenin tähdittämästä Mies ja alaston ase -komediasta suunnitellaan uutta versiota. Uuden version taustalla on Seth McFarlane, joka tunnetaan muun muassa Family Guy -animaatiosarjan luojana. Suunnitelman uudesta Mies ja alaston ase -elokuvasta toi julki näyttelijä Liam Neeson. Tähden mukaan häntä on pyydetty rakastettujen komediaelokuvien uuden version päärooliin.

– Seth McFarlane ja tuotantoyhtiö Paramount Studios ovat lähestyneet minua Mies ja alaston ase -elokuvien mahdolliseen henkiin herättämiseen liittyen. Se joko lopettaa urani tai vie sen uudelle tielle. En todellakaan tiedä, Neeson paljasti People-lehdelle.

Liam Neeson tunnetaan komediaroolien sijaan parhaiten toiminta- ja draamarooleista. Tähden kiinnittäminen Mies ja alaston ase -rooliin olisi kuitenkin linjassa elokuvasarjan tyylin kanssa. Myös alkuperäisten elokuvien pääroolissa ollut edesmennyt Leslie Nielsen tunnettiin nimittäin vakavista rooleista ennen kuin hän teki läpimurtonsa komediatähtenä Hei, me lennetään! -elokuvassa.