Dramaattinen tilanne videolle – jäälautalle joutunut koira pelastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jäillä liikkuminen voi osoittautua etenkin keväisin riskiksi paitsi ihmisille, myös eläimille. Yhdysvaltojen Michiganissa todistettiin hiljattain dramaattista tilannetta koiran jäätyä ansaan kelluvalle jäälautalle.

Hiljattain uuden kodin saanut Lucy-koira oli karannut omistajaltaan ja päätynyt Detroit-joen jäälle. Paikalle hälytettiin sekä Wyandotten palokunnan että poliisilaitoksen edustajat.

Koira oli ajelehtinut pelastajien saapuessa jäälautan päällä noin kuuden metrin päähän rannasta. Viraalina levinneellä videolla erityisvarusteisiin sonnustautunut pelastushenkilö kahlaa jäisessä vedessä saadakseen Lucyn takaisin turvaan. Fox 2 -uutissivuston mukaan pelastettu koira selvisi vaarallisesta tilanteesta säikähdyksellä.