Jen Selter julkaisi henkeäsalpaavan kuvan – myös maisemien osalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Äskettäin laskettelurinteessä talvipakkasessa ylävartalonsa paljaaksi riisunut ja yläosattomissa poseerannut Jen ja hänen ystävänsä ovat tällä kertaa päässeet jo hieman lämpimämpiin maisemiin. He poseeraavat parhailaan henkeäsalpaavissa maisemissa sijaitsevalla uima-altaalla. Kuva on mahdollisesti ikuistettu Kreikan Santorinilla.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.