Keltainen sukellusvene maantiellä? Yhdysvaltalaiset hämmästelivät laitetta

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä vastaan tulee joskus yllättävänkin näköisiä menopelejä. Taannoin Yhdysvaltojen Floridassa ihmeteltiin kulkuneuvoja, joka toi ohikulkijoiden mieleen avaruusaluksen tai Beatlesin Keltaisen sukellusveneen.

Keltainen sukellusveneen muotoinen menopeli nähtiin kulkemassa autotiellä Punta Gordassa. Näyin videolle ikuistakeen Michael Rueden mukaan ajoneuvo näytti niin matalalta, että sen sisälle hädintuskin mahtuisi ketään. Fort Myers Cyclery -pyöräliikkeen omistaja Michael Holm epäilee kyseessä olleen arvokkaalla kuorella varustettu nojapyörä.

– Uskon sen tulleen maksamaan noin 20 000 dollaria, Holm kuvaili NBC-2-uutissivustolle.

Paikallisen poliisin mukaan polkupyörillä ajo on sallittua tiellä, jossa video kuvattiin. Pyöräilijä olisi kuitenkin todennäköisesti joutunut poliisin pysäyttämäksi matalan ajoneuvon heikon näkyvyyden vuoksi.