Laura Cremaschi paljasti upean rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Tällä kertaa upeavartaloinen Laura on esitellyt rantakuntoaan aurinkorannoilla. Kahdessa julkaisussaan hän osoittaa, ettei hän jää rantakunnossa lainkaan supermalleille ja että hänellä on edessään vielä pitkä ura biksumallina.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.